BINNEN 24 UUR VERZONDEN

Veelgestelde vragen

Yoni Pearls

- Zijn de Yoni Pearls veilig?

De Yoni Pearls bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten. Het is dus volkomen veilig.

- Kan ik de Yoni Pearls gebruiken met een spiraaltje?

Wij raden het af om de Yoni Pearls te gebruiken met een spiraaltje. Door de krachtige werking van de Pearls bestaat er een kans dat het spiraaltje loslaat. Mocht je toch besluiten om de Pearls te gebruiken met een spiraaltje, dan adviseren wij om niet meer dan 1 Yoni Pearl tegelijk te gebruiken. Bij vragen hierover kan je het beste je huisarts raadplegen. 

- Wanneer mag ik de Yoni Pearls niet gebruiken?

De Yoni Pearls mogen niet gebruikt worden als:

  • Je ongesteld bent;
  • Je zwanger bent;
  • Je borstvoeding geeft;
  • Je anticonceptie gebruikt. Als je een spiraaltje hebt, raadpleeg dan eerst je arts;
  • Je nog maagd bent;
  • Je onlangs een miskraam hebt gehad. Wacht dan eerst 3 maanden;
  • Je recent een seksueel trauma hebt meegemaakt.

- Wat is een complete kuur?

Een complete kuur houdt in 3 Yoni Pearls per maand. Deze dienen niet alle 3 tegelijk in gebracht te worden. Voor meer informatie over de kuur kan je hier klikken. 

- Wanneer kan ik het beste de Yoni Pearls gebruiken?

De Yoni Pearls kunnen het beste 3 dagen na je menstruatie of tot aan uiterlijk 7 dagen voor je menstruatie gebruikt worden.

- Mag ik seks hebben tijdens het gebruiken van de Yoni Pearls?

Nee! Heb geen seks terwijl je een Yoni Pearl gebruikt. Wacht tot je 24 uur geen afscheiding meer hebt na het verwijderen van de laatste Yoni Pearl. Je mag wel sex hebben als je een Vaginale stoombad hebt gebruikt. Wacht hiermee wel eerst 3 uur na het stomen.

- Mag ik tijdens de zwangerschap 1 van de detox producten gebruiken?

Nee! Als je zwanger bent, kan je ons product niet gebruiken, omdat we niet weten hoe de kruiden je groeiende kind zullen beïnvloeden en we willen niet dat uw baby op enigerlei wijze wordt geschaad.

Waarom kan ik ze niet gebruiken als ik borstvoeding geef?

Je kunt ze niet gebruiken als je borstvoeding geeft, omdat deze parels in uw vagina worden ingebracht, de meest absorberende plekken in je lichaam. De kruiden in deze parels kunnen door uw lichaam circuleren, inclusief je moedermelk. We willen niet dat jonge baby's de melk met kruiden binnenkrijgen, hoewel ze allemaal natuurlijk zijn, kunnen de zich ontwikkelende organen ze mogelijk niet volledig verwerken en we willen niet dat er iets met je kleintje gebeurt.

- Ik ben nog maagd, mag ik de Yoni Detox Pearls gebruiken?

Nee! Als je maagdenvlies intact is, kan vanwege de sterke aard van de kruiden in ons product het dunne weefsel dat je maagdenvlies is breken. Je kan wel de Vaginale detox stoombad en de Yoni Olie gebruiken. We raden in dit geval aan om de stoombad maximaal 1 keer per week te gebruiken.

- Hoeveel detox kuren moet ik gebruiken om van mijn klachten af te komen?

Omdat elk vrouw en elk lichaam anders is kunnen we hier geen vaste richtlijn aan geven. Wat we wel kunnen aanbevelen is om de kuurtjes net zo lang aan te houden tot je van je klachten af bent.

- Ik heb een kuurtje gedaan maar ik zie geen afscheiding?

Dit kan gebeuren. Sommige kwaaltjes hebben meer dan 1 kuur nodig.

- Na het detoxen voelt het iets droger aan. Is dit normaal?

In sommige gevallen kan er wat droogheid optreden na een kuur. Dit is geheel normaal en is van korte duur. Je kan wat Yoni Olie gebruiken of een vaginale stoombad gebruiken om het proces te versnellen.

- Wat is dat witte spul dat ik zie?

Dag 3-8, je zuiveringsproces begint en een waterige witte substantie kan merkbaar zijn, heel normaal. haal dit niet weg met je nagels, om beschadinging van de vaginawand te voorkomen. Het komt vanzelf naar beneden en naar buiten. De waterige witte substantie is puur je vagina die de gifstoffen verwijdert die in je perineum zijn afgezet door het voedsel en de dranken die je eet, de zeep die je gebruikt of zelfs de crème die je op je huid aanbrengt. Droogte kan ook merkbaar zijn, heel normaal. Drink gedurende deze tijd veel water met plakjes gesneden citroenen of komkommers om het ontgiften te bevorderen.

- Ik heb jeuk, wat moet ik doen?

Sommige vrouwen kunnen gedurende deze tijd jeuk of geur ervaren, de jeuk wordt veroorzaakt doordat gifstoffen naar buiten komen. Als u vaak last heeft van schimmelinfecties, kunt u deze symptomen tijdens uw proces ervaren. Neem dan alsjeblieft een warm bad met Epsom of dodezeezout en bevochtig je vaginale gebied met kokosolie of Yoni olie. Neem dit bad elke dag als je jeuk voelt voor tijdelijke verlichting.

- Wat ervaren sommige mensen tijdens hun zuiveringsfase van de detox?

Sommige vrouwen, vooral vrouwen met vleesbomen en cysten, voelen lichte krampen. Dit gebeurt tijdens het extractieproces van gifstoffen. Sommige vrouwen hebben last van jeuk, de meeste zijn mild, enkele extreem. Dit komt doordat alle gifstoffen naar de voorkant van de vaginale opening worden getrokken, wat een zeer gevoelig gebied is. Andere vrouwen kunnen een vieze geur ervaren die uit hun vaginale gebied komt die ze voorheen niet hadden, maar maak je geen zorgen, de geur verdwijnt als het proces voorbij is.

- Ik denk dat ik een schimmelinfectie heb?

Als u na gebruik van het product een schimmelinfectie krijgt, is het mogelijk dat uw PH-balans tijdens het proces is verstoord en er één is ontstaan. Als dit het geval is, raden we het gebruik van een boorzuurzetpil en / of een ander natuurlijk middel tegen schimmelinfectie aan. Dit betekent niet dat het product niet heeft geholpen bij uw detox. De kruiden konden nog steeds in uw lichaam circuleren. Nadat de infectie is verdwenen, zou u een verschil in uw vagina moeten zien. Zo niet, dan raden we een nieuwe reiniging aan.

Vaginale Stoombad

- Hoe lang moet ik wachten met stomen na een bevalling, miskraam of abortus?

je moet minstens twee maanden wachten met stomen om er zeker van te zijn dat je geen interne wonden meer hebt. Als je na de bevalling eerder wilt stomen, vraag het dan aan je verloskundige of doula.

- Ik heb een snijwond, blaarvorming of open zweren in mijn vagina, kan ik deze nog gebruiken?

Nee, je mag niets stomen als je een open wond, blaarvorming of snee in je vagina hebt.

- Mag ik stomen tijdens mijn menstruatiecyclus ?

nee

- Mag ik de stoombad gebruiken als ik zwanger ben?

Nee!

-Mag ik de stoombad gebruiken als ik maagd ben?

Dat mag, zolang je 13 jaar of ouder bent. Wij adviseren dan wel om dit maximaal 1 keer per week te doen.

- Wat is een complete kuur bij de Vaginale Stoombad?

De stoombad kan je om de 2 à 3 dagen doen. Voor een kuur adviseren wij om 10 stoombaden te doen per maand. Voor het bijhouden van de vaginale gezondheid voldoet 1 a 2 keer per week, dit is te bepalen naar behoefte.

- Kan ik ook stomen zonder kruiden?

Als je geen kruiden meer in huis hebt is dit zeker ook mogelijk. De stoom zelf werkt al verzachtend en bevochtigend en zal de bloedcirculatie van het vaginale gebied en de baarmoeder stimuleren.  Je kan ook een beetje zeezout toevoegen aan je stoombad als je geen kruiden meer in huis hebt. Voor reiniging, detoxen en helende werking zijn de kruiden wel van essentieel belang. 

- Welke werking heeft de stoombad?

De stoombad zorgt ervoor dat de doorbloeding van je vaginale gebied gestimuleerd wordt. Door een betere bloedcirculatie zal er verse en voedingsrijke bloed door de eierstokken en baarmoeder stromen. Dit zorgt er voor dat de hormonen uit je hersenen en de hormonen uit je eierstokken goed met elkaar kunnen communiceren. De kruiden uit de stoombad hebben ook nog eens een helende werking die helpen bij het oplossen van verschillende kwaaltjes en hebben een rustgevend spa effect. De essentiële oliën uit de kruiden verdampen ook mee met de stoom. 

- Zal dit mij helpen met mijn endometriose of vleesbomen?

Het is mogelijk dat een vaginale stoombad u kan helpen als u endometriose of vleesbomen heeft. Vanwege de kruiden in onze mix en hun voordelen voor het baarmoedergebied, kunnen ze op natuurlijke wijze helpen om extra weefsel van vleesbomen en weefsel dat endometriose kan veroorzaken, af te voeren.

- Ik heb eerder een volledige / gedeeltelijke hysterectomie gehad, kan ik deze gebruiken?

Ja, je kunt onze stoombad gebruiken, zelfs als je een volledige of gedeeltelijke hysterectomie hebt gehad, de kruiden kunnen nog steeds uw vagina ten goede komen en emotionele genezing en zelfzorg vergemakkelijken.

- Ik heb ook de Goddess Vaginale Detox-parels, kan ik ze tegelijkertijd gebruiken?

Nee, je kunt niet stomen en de Vaginale Detox Pearls niet tegelijkertijd gebruiken.

- Ik heb ook de  Vaginale Detox Pearls. Welke kan ik als eerste gebruiken?

Je mag zelf kiezen waar je eerst mee begint. 

Als je besluit om eerst de Vaginale Detox Pearls te gebruiken, wacht dan minimaal 5 dagen na je reiniging om onze stoom kruiden  te gebruiken. Als je eerst de stoomkruiden gebruikt, wacht dan minimaal 2 dagen om onze Vaginale Detox Pearls te gebruiken.

- Wat is effectiever de Vaginale Stoombad of de Vaginale Detox Pearls ?

Het hangt af van wat je zoekt. Als je op zoek bent naar een onmiddellijke DIEPE vaginale reiniging, dan raden we de Vaginale Detox Pearls aan. Als je op zoek bent naar een meer spirituele, emotioneel reinigende ervaring om met jezelf in contact te komen met een milde reiniging, dan raden we onze Vaginal Stoombad aan.

Yoni Olie

- Wanneer mag ik de Yoni Olie gebruiken?

De Yoni olie mag altijd gebruikt worden, behalve als je zwanger bent. Geschikt voor dagelijks gebruik.

- Mag ik seks hebben met de Yoni Olie?

Je mag seks hebben als je Yoni Olie hebt gebruikt. De Yoni Olie kan juist ook gebruikt worden als glijmiddel waar jij en je partner veel plezier aan zullen beleven!

- Kan ik de Yoni Olie gebruiken als ik zwanger ben?

Nee!

- Ik ben maagd. Mag ik de Yoni Olie gebruiken?

Jazeker! Onze natuurlijke olie zal helpen om infecties, verzuring, irritaties en nare geurtjes te voorkomen.