Voor 16:00 besteld morgen in huis!

 

Retourneren

Op al onze artikelen geldt een retourtermijn van 14 dagen. De retourtermijn gaat in op de dag dat jij je artikel ontvangt. 

 

Retourvoorwaarden voor Yoni PearlsYoni Olie en Yoni Stoom Kruiden: Vanwege hygiënisch oogpunt worden deze producten NIET retour genomen als de verzegeling verbroken is.

 

Klik hier om het retourformulier te downloaden.

Wij dienen de retour binnen 14 kalenderdagen te hebben ontvangen. Artikelen die buiten de retourtijd van 14 dagen vallen worden niet retour genomen. De retourzending is altijd op eigen risico van de verzender. Wij zijn niet aansprakelijk voor beschadigde of zoek geraakte retourzendingen. Zorg er ook voor dat de zending voldoende is gefrankeerd. Als een pakket niet voldoende gefrankeerd wordt geretourneerd, dan kunnen wij het pakket helaas niet aannemen.

Bij ontvangst worden de geretourneerde producten zorgvuldig gecontroleerd of het inderdaad ongebruikt en ongeopend is. De retour zal worden geweigerd als het niet voldoet aan de retourneringsvoorwaarden.

Wanneer je toch een Item retourneert die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoet, zijn de kosten voor het opnieuw naar jou toezenden voor jezelf.

Je krijgt een e-mailbevestiging wanneer de retour is geaccepteerd. Indien de producten op de juist wijze zijn geretourneerd zullen we het aankoopbedrag binnen 7 dagen terugstorten op jouw rekeningnummer.